Hantverksöl i Jokkmokk

No comments
Efter en lång väntan är det snart äntligen dags för en efterlängtad premiär. Det har gått ett år sedan vi bestämde oss för att köra - ett år med mycket jobb och tandagnisslan. Vi är inte framme än, men vi har tillstånden klara och många spännande sorter på gång!

I augusti så blir det le grand premiär i Jokkmokk. Vi ska snart spika datumet definitivt och då kommer vi lansera A smell of an arctic midnight summer night breeze, en frisk och härlig blonde ale som får symbolisera den arktiska sommarnattens orangea färgtoner.

Den andra ölen vi släpper är Peculiar rituals under a bluish sky, en India Pale Ale - IPA, med en härlig beska och fruktiga humletoner. Namnet anspelar på hur mörkret successivt är på väg att ta över landskapet. Skuggorna blir längre, skogen dunklare och vindarna svalare.

Under hösten är fler sorter på gång, bland annat en mastig kakao och kaffedoftande Russian Imperial Stout smaksatt med Lemmelkaffe - det kommer bli en riktig höjdare i höstmörkret tillsammans med en chokladtryffel!